Το χαμόγελο του παιδιoύ σας είναι προτεραιότητά μου!

Ναταλία Γ. Συρίμη Παιδίατρος, Στρατιωτικός Ιατρός

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2009 με βαθμό Άριστα. Επιπλέον την ίδια χρονιά αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων με την τιμητική ιδιότητα του Αρχηγού Σχολής βάσει πανεπιστημιακών και στρατιωτικών επιδόσεων.

Το 2018 απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας στην Παιδιατρική, την οποία πραγματοποίησε στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», στην Α΄ Παιδιατρική Κλινική του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά και σε νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου όπου εργάστηκε για 4 έτη. Συγκεκριμένα εργάστηκε ως Clinical Fellow in Neonatology σε αμοιβόμενη θέση ιατρού πλήρους απασχόλησης στο Νοσοκομείο Southmead Hospital, North Bristol Trust, στην πόλη Bristol της Αγγλίας όπου εκπαιδεύτηκε στη Νεογνολογία και ως Senior Clinical Fellow in Paediatrics and Neonatology ((Specialty Registrar) στο Νοσοκομείο Great Western Hospital, NHS Foundation Trust, στην πόλη Swindon της Αγγλίας σε αμοιβόμενη θέση ιατρού πλήρους απασχόλησης (Παιδιατρική Κλινική, Παιδιατρικά Επείγοντα, Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, Τοκετούς, Μαιευτήριο)

Το 2021 ολοκλήρωσε Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Παιδιατρική Λοιμωξιολογία στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης (Postgraduate Diploma in Paediatric Infectious Diseases, University of Oxford).

Από το 2015 είναι μέλος της Ευρωπαικής Εταιρείας Παιδιατρικών Λοιμώξεων (ESPID) και έχει έντονο κλινικό και ερευνητικό ενδιαφέρον για την Παιδιατρική Λοιμωξιολογία. Έχει εκπονήσει δημοσιεύσεις σε έγκυρα ελληνικά και ξενόγλωσσα επιστημονικά περιοδικά (Pubmed). Επιπλέον έχει συμμετάσχει με πολυάριθμες ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και έχει βραβευθεί για τις εργασίες της. Έχει συμμετάσχει σε κλινικές μελέτες και έχει πραγματοποιήσει Quality Improvement Projects, και Audit για βελτίωση παροχής υπηρεσιών υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Από το 2020  είναι επιμελήτρια Παιδιατρικής στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας καθώς και μέλος του Τμήματος Ενδοσοκομειακών Λοιμώξεων του νοσοκομείου με ενεργό ρόλο στη διαχείριση της πανδημίας COVID-19.

Στο ιδιωτικό της ιατρείο δέχεται με ευαισθησία και σοβαρότητα τους μικρούς της ασθενείς και παρακολουθεί τα πρώτα τους βήματα στη ζωή δίνοντας σημασία στον μητρικό θηλασμό, τη σωστή διατροφή και την πρόληψη. Σε έναν άρτια εξοπλισμένο και φιλικό για τα παιδιά και τους γονείς χώρο, αντιμετωπίζει τακτικά και επείγοντα παιδιατρικά περιστατικά.

Δείτε το ιατρείο μας
Ναταλια Συρίμη

Πιστοποιητικά & Διπλώματα

Έχετε απορίες? Καλέστε τώρα και κλείστε ραντεβού!

001 234 56 78

Have any questions?
Call us now!